Zomerspektakel Maasdijk

Zomerspektakel Maasdijk

22 - 25 juli 2020

Nieuws

Regelmatig, maar vooral wanneer het Zomerspektakel dichterbij komt, hebben wij wat nieuws te melden. Onderstaand de laatste berichten.

Bericht

Beste bezoekers van het Zomerspektakel,

Afgelopen week bereikte ons het treurige bericht dat Teuni Vellekoop op 13 jarige leeftijd geheel onverwacht is komen te overlijden.
Het programma blijft (in overleg met de familie) zoveel mogelijk in stand. Wij hebben echter besloten het programmaonderdeel ‘Mijn moeder kan meer dan koken’ op woensdag te laten vervallen. Woensdag zullen we aan het begin van de avond op gepaste wijze stil staan bij het overlijden van Teuni.
De gedachten van het comité en de supermedewerkers van het Zomerspektakel gaan uit naar de familie. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Stichting Zomerspektakel Maasdijk

PLEIN GESLOTEN

PLEIN IS DICHT KEER HUISWAARTS

Gevonden Voorwerpem

Alle gevonden voorwerpen zijn maandag om 19.00 bij de kassa af te halen. De voorwerpen die we nu hebben kan je vanaf 13.00 ophalen.
Tot zover gevonden een Galaxy A5, een kentekenbewijs van een brommer waarvan de eigenaar in Rozenburg woont, en een gave sleutelhanger, inclusief tag en hockeystick

Motortoertocht afgelast

Ivm het weer is de motor rit afgelast. De brommerrit gaat wel door

Warm Weer?!

Deze editie van het Zomerspektakel beloofd een warme te worden. Om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken worden er wat faciliteiten getroffen welke voor wat verkoeling moeten zorgen.

Tijdens Spekkies Verjaardag zal er een waterattractie zijn voor de kids.
In de ochtenden en middagen is een watertappunt beschikbaar, zodat je je waterfles kan bijvullen. Deze kan je van thuis meenemen, of je koopt eenmalig een Spa Blauw flesje op het plein aan de bar en vult deze bij.

Er zullen twee nevelkanonnen worden neergezet welke voor verkoeling moeten zorgen.
Dit samen met extra parasols hopen we het onze bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk alle foto’s van de afgelopen jaren Spektakel