Zomerspektakel Maasdijk

Zomerspektakel Maasdijk

17 - 20 juli 2024

Geen Zomerspektakel in 2021

Gisterenavond heeft het Zomerspektakel comité besloten om dit jaar geen Zomerspektakel feest te organiseren.
De huidige beperkingen die er zijn, stellen ons niet in staat om een feest te geven voor heel het dorp, en voor jong en oud.
De verplichte reservering en bijbehorende gezondheidcheck staat haaks op het open karakter van het Zomerspektakel. Zoals eerder aangegeven willen we geen half feest organiseren. Als we het doen, dan doen we het goed, en zoals iedereen van ons gewend is.
Ook een tweede editie van #spekontour zal niet plaatsvinden. De gemeente Westland zal ook hiervoor geen vergunning afgeven, aangezien dit ook valt onder een ‘klein evenement’, welke dus onderhevig zijn aan de door de overheid opgelegde maatregelen.
Dit betekent onder meer laten testen in Den Haag of Delft, of reeds in het bezit zijn van de benodigde vaccinaties, en deze ook geregistreerd hebben in de CoronaCheck app.
De gemeente Westland heeft zich overigens uiterst coulant en meewerkend opgesteld richting de organisatoren om ook vanuit hun kant alles in het werk te stellen om een evenement georganiseerd te krijgen. Helaas zijn wij (en de gemeente Westland) gebonden aan de landelijke maatregelen vanuit de overheid.
Volgend jaar zijn we er weer, en dan pakken we groots uit. Dan komen drie jaar aan ideeën allemaal tezamen op een superfeest.

Terug naar het overzicht

Bekijk alle foto’s van de afgelopen jaren Spektakel