Zomerspektakel Maasdijk

Zomerspektakel Maasdijk

17 - 20 juli 2024

Persbericht

Van woensdag 23 t/m zaterdag 26 juli vind het 29e Zomerspektakel Maasdijk plaats. Dit jaar kunnen we voor het eerst in de historie spreken van een ‘Maasdijkse Feestweek’ omdat zowel de Wielerronde en de VTM-loop plaats vinden in deze 4 dagen.
Op woensdag wordt er gestart met de 60e wielerronde van Maasdijk, gevolgd door een spetterende feestavond. Donderdag wordt het Zomerspektakel officieel geopend en deze avond staat garant voor een gezellig Westlands sfeertje. Vrijdagmiddag is er kinderprogramma met daarna een DJ, waarbij het middagprogramma direct overvloeit in het avondprogramma, opnieuw met verschillende DJ’s en optredens.
Op zaterdagmiddag wordt de 25e VTM Telecomloop gehouden en dit voor het eerst tijdens het Zomerspektakel. Er wordt een jeugdloop gehouden en men kan zich in het zweet werken op de 5 of 10 km!
De zaterdagmiddag staat verder als vanouds bekend als de gezelligste middag en dat zal ook dit jaar niet anders zijn! De barren blijven opnieuw open en op zaterdagavond zal de band Melrose van het podium knallen gevolgd door een niet te evenaren finale!
Kortom een heerlijk programma, met veel optredens en gezelligheid!

Terug naar het overzicht

Bekijk alle foto’s van de afgelopen jaren Spektakel