Zomerspektakel Maasdijk

Zomerspektakel Maasdijk

17 - 20 juli 2024

De voorbereidingen in volle gang

In het nieuws of via facebook of twitter heeft u het waarschijnlijk wel gelezen, dat het 29e Zomerspektakelweekend 4 dagen lang wordt gehouden op woensdag 23 t/m zaterdag 26 juli. Er zijn inmiddels ook 3 nieuwe comité leden bij gekomen die de komende 2 jaar meelopen om bepaalde taken over te nemen van 2 comité leden die afscheid gaan nemen binnen de organisatie. Zo zijn Ferry v.d. Ende, Patrick Dekker en Sharon Sonneveld er dit jaar bij gekomen om de boel te versterken en zich voor de komende jaren in te zetten voor het Zomerspektakel.

Dit jaar hebben we veel leuke dingen in petto! Zeker met de 60e Wielerronde in Maasdijk is de woensdag een feestelijke en bijzondere eerste feestdag. De avond gaan we afsluiten met een bijzondere bekende zanger uit Nederland.
Dankzij onze enthousiaste sponsors en grote groep medewerkers kunnen we dit allemaal realiseren. Zo hebben wij op de donderdagmiddag de opening van het 29e Zomerspektakelweekend met de welbekende verkleedoptocht. Het thema van de verkleedoptocht is in het teken van “Oud Hollands”. Voor de creatieve Maasdijkers kunnen de gekste ideeën weer verzonnen worden, om weer iets unieks te doen tijdens de verkleedoptocht. Na deze optocht zal er een andere start zijn als anders en terwijl de kinderen druk in de weer zijn met diverse oud Hollandse spellen en na afloop beloont worden met een heerlijke pannenkoek, kunnen de oudere onder ons weer gaan genieten van een heerlijke Hollandse hap o.a. haring en een oud hollands buffet en veel gezellige muziek op het plein.
Voor de allerkleinste Maasdijkers is de Mega spektakelzandbak ook weer aanwezig om lekker in te spelen.

Op de Donderdagavond gaan we weer racen! Geen brommerrace, geen Ballenrace, maar een unieke oliebollenrace! Welk team van 4 personen laat zien dat ze de beste oliebollenracers zijn van Maasdijk. De prijs die je weer kan winnen is een diner cheque bij jou thuis met je vrienden familie, bij je bedrijf of waar dan ook t.w.v. € 250,00.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] of via een prive bericht op twitter of facebook. Dat het een sensatie gaat opleveren is een ding wat zeker is.

Op de zaterdagmiddag gaan we starten met de 25e VTM Telecomloop. Een Dijk van een loop wordt dit jaar voor de 25e keer gelopen. Wij hopen dan ook dat er zeker met dit 25e Jubileumjaar heel veel extra deelnemers mee doen aan de hardloopwedstrijd in Maasdijk. Na het hardlopen, kan iedereen weer gaan genieten van een ouderwets gezellige zaterdagmiddag, met veel muziek en gekkigheid. Voor wat er verder gaat gebeuren tijdens dit 29e zomerspektakel weekend laten we iedereen nog even beetje in spanning afwachten. Maar ook dit jaar gaat het een jaar worden met veel gezelligheid, muziek en sportiviteit voor en met alle Maasdijkers van jong tot oud. We gaan er in samenwerking met wielercomité Maasdijk en met de VTM Telecom loop, een fantastische en variërende feestweek van maken. Volg het nieuws de komende maand voor de laatste keer in de maasbever en hou onze website en facebook in de gaten voor het allerlaatste nieuws.

Terug naar het overzicht

Bekijk alle foto’s van de afgelopen jaren Spektakel